Παρασκευή, Μάιος 11, 2012 - 12:12
Παράταση υποβολής συμμετοχών έως και την Παρασκευή 18 Μαΐου

Κάλεσμα συμμετοχής προς καλλιτέχνες, ομάδες, ακτιβιστές, ΜΚΟ.

Επισκεφθείτε το Athens  Fringe Network  και δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 18 Μαΐου.

Athens Fringe Live: το Athens Fringe ξεδιπλώνεται σε χώρους στο κέντρο της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, λειτουργώντας ως ανοιχτό βήμα καλλιτεχνών και ομάδων και αγκαλιάζοντας όλες τις μορφές τέχνης. 

Θέτοντας στο επίκεντρο τις κοινότητες, και διερευνώντας τον κοινοτισμό ως εναλλακτική μορφή οργάνωσης της κοινωνίας, αίρει τη διαμεσολάβηση και  την εκ προοιμίου επιλογή των συμμετεχόντων. Στις κλειστές δομές απαντάμε στήνοντας δίκτυα και κοινότητες, δουλεύοντας συλλογικά.

Είναι καιρός σποράς, το Athens Fringe Live στοχεύει στην ανάδειξη του νέου, αυτού που κινείται στο περιθώριο της επίσημης κουλτούρας, στις συμπράξεις και τη δικτύωση κοινού και καλλιτεχνών,  τέχνης και δράσης, εκατοντάδες καλλιτέχνες και χιλιάδες κοινού όλα αυτά τα χρόνια προσδίδουν στο Fringe  ξεχωριστή δυναμική.

Επιπλέον, το Athens Fringe Live καινοτομεί και προτείνει την κάλυψη των εξόδων  του μέσω της πρακτικής του crowd funding. Εάν επιτευχθεί ο στόχος, τα μισά χρήματα θα διατεθούν για τη διοργάνωση του Fringe και τα υπόλοιπα στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

 

 

Live, Δελτίο Τύπου, Παράταση Συμμετοχών
Παρασκευή, Μάρτιος 30, 2012 - 12:37
Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τυπου Athens Fringe Network
LIVE, COMMUNITY, INDUSTRY, FUNDING

Η Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίαση του Athens Fringe Network 2012 την Τρίτη 3 Απριλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Βρυσάκι, Χώρο Τέχνης και Δράσης, στην Πλάκα

Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης, Οδός Βρυσακίου 17, Πλάκα

Πίσω από τη Στοά του Αττάλου

Σταθμός ΜΕΤΡΟ : Μοναστηράκι,

Πληροφορίες: Κα Αγγελική Πούλου, τηλ. 210 3390447, 6942207798

 

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου
2012, Live, Δελτίο Τύπου, Πρόσκληση, Συνέντευξη