Υποστήριξη του Athens Fringe Network

Φιλοσοφία

Δεν μπορούμε να περιμένουμε βοήθεια από κανέναν, παρά μόνο από εμάς τους ίδιους.  Όπου «εμείς» η κοινότητα των ανθρώπων που συνδέονται μεταξύ τους με ένα αόρατο νήμα, που συνεννοούνται με ένα βλέμμα. Που, χωρίς να το ορίσουν, ξέρουν τι εννοούν όταν λένε «καλό» ή «κακό», «απαραίτητο» ή «περιττό». Συγκεντρώνουμε χρήματα από όλους όσους μπορούν και τα μοιράζουμε σε όλους εκείνους που τα χρειάζονται. Για να κάνουν αυτό που ζητούν, καθαρά και κρυστάλλινα.

Aποστολή

Η φιλοδοξία μας στο Athens Fringe Network είναι να φέρουμε κοντά στις Τέχνες, στην Κοινωνία, στον Πολιτισμό, στις Επιστήμες και στη Δράση, όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε, καθιστώντας τους ενεργούς συμμέτοχους στη νέα δημιουργία, στην κοινωνική παρέμβαση, στη συλλογική δραστηριότητα. Με αυτή τη φιλοσοφία στοχεύουμε να:

 • χτίσουμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις ανάμεσα σε κοινό, καλλιτέχνες, συνεργάτες,   ιδρύματα και φορείς, επιχειρήσεις, media και την κοινότητα
 • ενθαρρύνουμε την καλλιτεχνική δημιουργία, τη δράση και την εκπαίδευση
 • προσφέρουμε πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα τέχνης και δράσης στο κοινό
 • επεκτείνουμε τη δραστηριότητα μας σε όλους τους τομείς δημιουργίας, δράσης και εκπαίδευσης και σε όλα τα πιθανά ή και απίθανα κοινά
 • αγκαλιάσουμε μέσω της τέχνης όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
 • υποστηρίξουμε την τοπική ταυτότητα μέσω της τέχνης και της επιστήμη
 • προωθήσουμε την ελληνική καλλιτεχνική δραστηριότητα εντός και εκτός συνόρων

Ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτισμού, η Σύνθεση χρειάζεται να συγκεντρώσει με διάφορους τρόπους τους απαραίτητους πόρους για να υποστηρίξει τη λειτουργία και το έργο της. Επιδιώκουμε να βρούμε τρόπους ηθικής και οικονομικής υποστήριξης, ώστε να κάνουμε πραγματικότητα όλες τις δημιουργικές ιδέες των μελών του δικτύου μας. Αναπτύσσουμε συνεργασίες με ιδιώτες, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, με στόχο να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους πόρους για όλες τις ανάγκες υλοποίησης συλλογικών και μεμονωμένων καλλιτεχνικών έργων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων.

Η εταιρεία στα δέκα και πλέον χρόνια λειτουργίας της έχει λάβει αμελητέα (κάτω από το 5% των συνολικών εξόδων της) κρατική ή τοπική υποστήριξη για το έργο που παράγει (πολιτιστική παραγωγή, Athens Fringe Network/ Live, Βρυσάκι - Χώρος Τέχνης και Δράσης). Για αυτό το λόγο, η υποστήριξη από τον ιδιωτικό τομέα και η προσωπική συνεισφορά έχουν τεράστια αξία για εμάς. Αναπτύσσουμε μαζί σας σχέσεις ζωής, μέσα από ειδικά διαμορφωμένες ενέργειες για όλους εσάς που αγαπάτε και στηρίζετε την Τέχνη και την Δράση. Τα χρήματα που προσφέρετε διοχετεύονται άμεσα στην ελληνική καλλιτεχνική και ακτιβιστική κοινότητα, στο κοινό μας, στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Τρόποι Συνεργασίας

1.  Μέλη του Athens Fringe Network

Associate Membership

Τα μέλη του Athens Fringe Network λαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, υπηρεσίες και παροχές στην τιμή των 20 ευρώ. Αυτά ισχύουν για ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής σας στο δίκτυο. Στα προνόμια σας συμπεριλαμβάνονται η συμμετοχή σας στα διάφορα Athens Fringe Lives που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του χρόνου από την Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση, οι υπηρεσίες Fringe Community, Fringe Industry και Fringe Funding. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο www.fringenet.gr.

Full Membership

Τα μέλη του Athens Fringe Network μπορούν να έχουν πρόσβαση σε παραστάσεις/δράσεις/ εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση στα πλαίσια των Athens Fringe Lives, στον χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι και σε λοιπές περιστάσεις. Με την προνομιακή τιμή των 50 ευρώ ετησίως, τα μέλη έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ένα πακέτο 10 δωρεάν εισιτηρίων, να έχουν έκπτωση 20% στο bar/cafe του Βρυσακίου και τακτικές εκπτώσεις σε εισιτήρια ορισμένων παραστάσεων/εκδηλώσεων στο Βρυσάκι και σε άλλους συνεργαζόμενους χώρους. Αυτά ισχύουν για ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής σας στο δίκτυο.

Education Membership

Τα μέλη του Athens Fringe Network μπορούν να εγγράψουν ΔΩΡΕΑΝ παιδιά (κάτω των 18), παιδική ομάδα, σχολείο ή σχολή και έχουν τη δυνατότητα με την προνομιακή τιμή των 50 ευρώ ετησίως να αγοράσουν ένα πακέτο 10 δωρεάν εισιτηρίων, με επιπλέον δωρεάν εισιτήρια για τους καθηγητές/γονείς/συνοδούς τους (1 δωρεάν εισιτήριο για κάθε πακέτο των 10 εισιτηρίων), καθώς και εκπτώσεις σε εισιτήρια παιδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, παραστάσεων/εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι.

Gift Membership

Τα μέλη του Athens Fringe Network μπορούν να προσφέρουν ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ σε αγαπημένα τους πρόσωπα. Τα μέλη έχουν τη δυνατότητα με την προνομιακή τιμή των 25 ευρώ ετησίως να αγοράσουν πακέτα εισιτηρίων για παραστάσεις/δράσεις/εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση στα πλαίσια των Athens Fringe Lives, στον χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι και σε λοιπές περιστάσεις. Τα ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ παραδίδονται απ’ευθείας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε σε εσάς, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και περιλαμβάνουν 5 εισιτήρια της επιλογής σας, τα οποία δεν είναι ονομαστικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν την ημέρα επιλογής του παραλήπτη (ύστερα από τηλεφωνική κράτηση). Επιπλέον, τα ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ μπορούν να περιλαμβάνουν κάρτες δώρων με προσωπικό σας μήνυμα και αυτόγραφα των πρωταγωνιστών/ καλλιτεχνών της συγκεκριμένης παράστασης/εκδήλωσης/δραστηριότητας. Αυτά ισχύουν για ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής σας στο δίκτυο.

2. Κύκλος του Athens Fringe Network

Ο Κύκλος του Athens Fringe Network προσφέρει στους συμμετέχοντες την μοναδική ευκαιρία να ενταχθούν σε μια δυναμική και ξεχωριστή κοινότητα ανθρώπων που χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ενθουσιασμού, ευαισθησίας, ενδιαφέροντος για την Τέχνη, τη Δράση και την Επιστήμη και έντονης δραστηριότητας για την υποστήριξη τους. Σε αντάλλαγμα της γενναιόδωρης συνεισφοράς σας στα πεδία δράσης μας, σας παρέχουμε αποκλειστικά προνόμια όπως:

 • προσκλήσεις σε όλες τις παραστάσεις/εκδηλώσεις/προγράμματα που πραγματοποιούνται στα πλαίσια των Athens Fringe Lives, στο χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι, καθώς και στις  πρεμιέρες όλων των παραγωγών που αναλαμβάνει η Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση
 • προσκλήσεις σε πρόβες, περιηγήσεις στα παρασκήνια σημαντικών παραγωγών, σε διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, συμπόσια, συνέδρια
 • ενεργή συμμετοχή στην δημιουργία του καλλιτεχνικού προγραμματισμού στο Athens Fringe Live και στο χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι
 • προσκλήσεις για ειδικές βραδυές, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, αποκλειστικές βραδυές, gala
 • συναντήσεις με τους καλλιτέχνες, τη δημιουργική ομάδα και την ομάδα παραγωγής
 • εξαμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο «Τα Νέα του Κύκλου του Athens Fringe»
 • υπογεγραμμένα προγράμματα από την καλλιτεχνική ομάδα
 • προσωπικές ευχαριστίες σε προγράμματα, έντυπες εκδόσεις και online επικοινωνία
 • ονοματοδοσία σε αίθουσες, θέσεις και σημεία χώρων

Friends

Οι  Φίλοι του Athens Fringe Network είναι ένα δίκτυο ανθρώπων διαφορετικών ενδιαφερόντων, ηλικιών και επαγγελμάτων που  συνεισφέρουν ηθικά και υλικά στους σκοπούς του δικτύου. Οι Φίλοι ενισχύουν το Athens Fringe Network προβάλλοντας το έργο του, λειτουργώντας ως συνεκτικοί κρίκοι ανάμεσα στη νέα καλλιτεχνική δημιουργία, τους πρωτοπόρους έλληνες δημιουργούς και τους καθιερωμένους καλλιτέχνες και παραγωγούς σε Ελλάδα και εξωτερικό και προσφέροντας εθελοντική εργασία, προτάσεις και υλική-οικονομική υποστήριξη. Oι Φίλοι βοηθούν κυρίως με συλλογικούς τρόπους δράσης, όπως με την οργάνωση εκδηλώσεων για την άντληση πόρων, την οικονομική ενίσχυση συγκεκριμένων προγραμμάτων και τη διοργάνωση ειδικών δραστηριοτήτων για την προβολή και προώθηση των νέων δημιουργών – μελών του Athens Fringe Network και του έργου τους.

Arts Lovers

Oι Εραστές της Τέχνης συνεισφέρουν σημαντικά στην παραγωγή, στην εκπαίδευση, στην προβολή, στην προώθηση και στην δικτύωση των μελών του δικτύου. Παρέχοντας μια ετήσια δωρεά, προσφέρετε πραγματικό αντίκτυπο στη ζωή ενός καλλιτέχνη, στην παραγωγή και προώθηση της νέας ελληνικής δημιουργίας και στον ελληνικό σύγχρονο πολιτισμό, αφού το ποσό αυτό διατείθεται για την εκπαίδευση νέων Ελλήνων ταλαντούχων καλλιτεχνών, για την παραγωγή νέων έργων και καλλιτεχνικών προγραμμάτων και για την εγχώρια και διεθνή παρουσίαση και προβολή τους. Οι Εραστές της Τέχνης είναι η ομάδα των ανθρώπων εκείνων που με τη βοήθεια τους μια ιδέα θα μεταφερθεί και θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή. Η ομάδα του Athens Fringe Network δημιουργεί ειδικά προγράμματα δράσεων χρηματοδότησης, ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες ανά project.

Patrons

Οι Πάτρωνες της Τέχνης έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Athens Fringe Network και να ασχοληθούν ενεργά με το έργο μας, συνεισφέροντας κυρίως στην ανάπτυξη της υλικής υποδομής, στην βελτίωση των εγκαταστάσεων μας, στην τεχνική μας τελειοποίηση και στις ανάγκες μας για έμψυχο δυναμικό. Παρέχοντας μια ετήσια δωρεά, συνεισφέρετε σημαντικά στην παραγωγή και προώθηση της νέας ελληνικής δημιουργίας. Η ομάδα του Athens Fringe Network δημιουργεί ειδικά προγράμματα δράσεων χρηαματοδότησης, ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες ανά project.

Benefactors

Καταπιστεύματα από άτομα του Κύκλου του Athens Fringe Network είναι ευπρόσδεκτα για την δημιουργία σημαντικών νέων ευκαιριών που απευθύνονται σε νέους καλλιτέχνες, δημιουργούς και επιστήμονες. Μπορείτε να προσφέρετε χρηματική υποστήριξη, είτε μέρος ακίνητης περιουσίας σας, εφόσον το επιθυμείτε, εκφράζοντας την επιθυμία υλοποίησης κάποιου συγκεκριμένου καλλιτεχνικού έργου ή δράσης. Εναλλακτικά, η ομάδα του Athens Fringe Network θα βρει τον κατάλληλο τρόπο, ώστε η δωρεά σας να προσφέρει με το μέγιστο δυνατό τρόπο στην σύγχρονη Ελληνική δημιουργία, στη κοινωνία και στο κοινό. Ελπίζουμε να σκεφτείτε το έργο μας, την κοινότητα των καλλιτεχνών και το κοινό που φροντίζουμε όλοι εμείς στο Athens Fringe Network.

3. Προσωπική Συνεισφορά

Όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε ατομικά στο έργο του Athens Fringe Network αναπτύσσοντας σχέσεις ζωής με τους δημιουργικούς πυρήνες της πόλης, το κοινό και την ευρύτερη κοινότητα και λαμβάνοντας αποκλειστικά προνόμια όπως:

 • προσωπικές ευχαριστίες σε όλα τα online μέσα, τα προγράμματα και τις έντυπες εκδόσεις που παράγονται από την Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση
 • προσφορές και ειδικές εκπτώσεις σε εισιτήρια για τα Athens Fringe Lives, τις παραστάσεις/δράσεις/εκδηλώσεις στο Χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι
 • δελτία ενημέρωσης για το έργο που πραγματοποιείται με τη συνεισφορά των υποστηρικτών μας
 • συμμετοχές σε διαγωνισμούς που διοργανώνονται από την Σύνθεση
 • προσκλήσεις για πρόβες, διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, συμπόσια, συνέδρια, ειδικές εκδηλώσεις και περιηγήσεις στα παρασκήνια μας, για συνεντεύξεις τύπου και θεματικές βραδυές, για ειδικά φιλανθρωπικά Galas, καλλιτεχνικά δείπνα και αποκλειστικά parties

Crowd- Funding

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του crowd funding, ο καθένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει στην πραγματοποίηση των δημιουργικών ιδεών των μελών του δικτύου και σε όλα τα καλλιτεχνικά προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιεί η Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση.  Στοχεύοντας σε εγχώριο και διεθνές κοινό, δημιουργούμε τις κατάλληλες επικοινωνιακές καμπάνιες για την προβολή όλων των projects μας και συγκεντρώνουμε τα χρήματα για την πραγματοποίηση τους. Απευθυνόμαστε σε όλους όσους μπορούν παγκοσμίως να συνεισφέρουν σε όλους όσους χρειάζονται υποστήριξη για ελληνική καλλιτεχνική παραγωγή και δράση. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε εδώ www.fringenet.gr/funding

Donations

Δεχόμαστε οποιοδήποτε ποσό, μικρό ή μεγαλύτερο, από όποιον συγκινείται από το έργο που παράγουμε, την καλλιτεχνική μας δημιουργία και τη κοινωνική μας συνεισφορά. Κάθε δωρεά, της τάξης του 1 ευρώ ή των 1.000.000 ευρώ είναι ζωτικής σημασίας για το έργο που παράγουμε. Μπορείτε να γίνετε μέρος όλων όσων προσφέρουμε σε νέους καλλιτέχνες, στη σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία, στο κοινό και στην κοινωνία, προσφέροντας ό,τι μπορείτε, είτε για την πραγματοποίηση κάποιου συγκεκριμένου project, είτε για το σύνολο του έργου μας

Planned Giving

Η Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση λειτουργεί ως μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με στόχο της την παραγωγή νέας πολιτιστικής δημιουργίας, την προώθηση και προβολή της και την συνεισφορά στο έργο των νέων Ελλήνων δημιουργών και κοινού. Αναπτύσσοντας και ενδυναμώνοντας την ομάδα μας, παρέχουμε υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και παροχών σε όλους τους τομείς δράσης μας. Για αυτό, εκτιμούμε την οικονομική υποστήριξη από ιδιώτες που αφορά στην εκπαίδευση, ασφάλιση ή και μισθοδoσία των συνεργατών μας. Επιπλέον, δεχόμαστε προσφορές σε υλικό εξοπλισμό για τα γραφεία μας, για τις ανάγκες παραγωγής και διοργάνωσης των εκδηλώσεων μας, καθώς και παραχωρήσεις προσωπικών χώρων ή ακίνητων εγκαταστάσεων για την παραγωγή καλλιτεχνικού έργου ή δράσης των μελών μας.

Buy or Sell Tickets

Με την αγορά ή πώληση πακέτων εισιτηρίων των εκδηλώσεων/δράσεων/προγραμμάτων του Athens Fringe Network, του χώρου Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι και των υπόλοιπων παραγωγών της Εταιρείας Πολιτισμού Σύνθεση, υποστηρίζετε το έργο και τη δράση μας ουσιαστικά. Επιδιώκουμε να λειτουργούμε ως οργανισμός παρέχοντας στο κοινό τις υπηρεσίες και το καλλιτεχνικό έργο/ δράση που παράγουμε. Επομένως, στόχος μας είναι το κοινό να επιλέγει να συμμετάσχει στη δραστηριότητα μας και να αναπτυσσόμαστε χάριν αυτής της επιλογής της αγοράς. Επιλέγοντας να αγοράσετε, να δωρίσετε ή να πουλήσετε εισιτήρια έργων και δράσεων μας, μας βοηθάτε να πραγματοποιήσουμε την αποστολή μας, να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας και να αναπτυχθούμε αυτόνομα και αξιοπρεπώς.

4. Συνέργειες Φορέων

Το Athens Fringe Network ζητά τη συνεισφορά όλων των φορέων/οργανισμών, ιδιωτικών και δημοσίων, ώστε να κάνει την Τέχνη και τη Δράση προσιτή σε όλους ανεξεραίτως. Κατευθύνουμε και προσαρμόζουμε τις συνέργειες αυτές αναλόγως με την αποστολή, τους στόχους και τις επιδιώξεις κάθε φορέα και διαμορφώνουμε προγράμματα ενεργειών που να ευνοούν και τις δυο συνεργαζόμενες πλευρές. Οι συνεργαζόμενοι φορείς λαμβάνουν προνόμια όπως:

 • πακέτα δωρεάν εισιτηρίων και προτεραιότητα στην κράτηση επιπλέον εισιτηρίων στις εκδηλώσεις/ δράσεις που πραγματοποιεί η Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση
 • ειδικές προσφορές σε εισιτήρια και υπηρεσίες που προσφέρει το Athens Fringe Network
 • προβολή στα media
 • ευκαιρίες branding χώρων, επικοινωνιακού υλικού και καλλιτεχνικού προγράμματος
 • Επιπλέον, η Σύνθεση μπορεί να διοργανώσει ειδικές εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς και άλλους σκοπούς χρηματοδότησης του έργου και των δράσεων των φορέων

Σχολεία/ Σχολές/ Πανεπιστήμια

 • Συνέργειες για την παραγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων/ δημιουργικών δραστηριοτήτων/ παιδικών δράσεων
 • Παραχώρηση Χώρων
 • Επιστημονική καθοδήγηση
 • Συνέργειες για νέα καλλιτεχνική δημιουργία και παραγωγή
 • Συνέργειες για διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων, συμποσίων, συνεδρίων

Πρεσβείες και Ινστιτούτα

 • Χρηματοδότηση για την μετακίνηση, διαμονή και παραγωγή καλλιτεχνικού έργου/δράσης/εκπαιδευτικού προγράμματος εντός και εκτός Ελλάδας
 • Συνεισφορά στη δικτύωση των καλλιτεχνών με συναδέλφους και παραγωγούς του εξωτερικού
 • Παραχώρηση χώρων
 • Χρηματοδότηση για εκπαίδευση νέων καλλιτεχνών
 • Χρηματοδότηση για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών και κοινοτικών προγραμμάτων που θα βοηθήσουν το κοινό να εκτιμήσει και να συμμετάσχει στην Τέχνη και τη Δράση

Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς

 • Συνέργειες για την παραγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων/δημιουργικών δραστηριοτήτων/ παιδικών δράσεων/κοινωνικών παρεμβάσεων/εκπαιδευτικών και κοινοτικών προγραμμάτων
 • Συνέργειες για νέα καλλιτεχνική δημιουργία και παραγωγή
 • Συνέργειες για διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων, συμποσίων, συνεδρίων

Κρατικούς Φορείς

 • Χρηματοδότηση για την μετακίνηση, διαμονή και παραγωγή καλλιτεχνικού έργου/δράσης/εκπαιδευτικού προγράμματος εντός και εκτός Ελλάδας
 • Χρηματοδότηση για την παρουσίαση και προώθηση πρωτότυπης δημιουργίας από νέους Έλληνες δημιουργούς
 • Παραχώρηση Χώρων
 • Χρηματοδότηση για εκπαίδευση νέων καλλιτεχνών
 • Χρηματοδότηση για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών και κοινοτικών προγραμμάτων που θα βοηθήσουν το κοινό να εκτιμήσει και να συμμετάσχει στην Τέχνη και τη Δράση
 • Χρηματοδότηση για την βελτίωση των τεχνικών μας υποδομών και εγκαταστάσεων

5. Εταιρικές Συνεργασίες

Το Athens Fringe Network προσφέρει μοναδικά προνόμια σε επιχειρήσεις, στους υπαλλήλους και στους πελάτες τους, με στόχο την δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης και συνεργασίας. Με την μορφή ετήσιας συνδρομής, χορηγικής συνεργασίας ή συνεργασίας σε παρεχόμενες υπηρεσίες, προσφέρουμε:

 • δωρεάν εισιτήρια κάθε χρόνο για όλες τις παραγωγές που αναλαμβάνει η Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση (Athens Fringe Lives, παραστάσεις/εκδηλώσεις/δράσεις στο χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι/παραγωγές των μελών του Athens Fringe Network)
 • προτεραιότητα στην κράτηση εισιτηρίων σε οποιαδήποτε παραγωγή της Σύνθεσης
 • ενημερωτικά newsletters για τις δράσεις και τα νέα των μελών του Athens Fringe Network
 • προσκλήσεις για ξεναγήσεις στα παρασκήνια, ειδικές εκδηλώσεις, θεματικές βραδυές, Galas, καλλιτεχνικά δείπνα και αποκλειστικά parties
 • ευκαιρίες δικτύωσης με καλλιτέχνες, νέους δημιουργούς και καταξιωμένους επαγγελματίες στους χώρους των τεχνών και των επιστημών
 • προνόμια για τους υπαλλήλους και πελάτες της εταιρείας σας

Corporate Membership

Με μια ετήσια συνδρομή της τάξεως των 500 ευρώ και άνω, μπορείτε να λαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια και προσφορές για τους υπαλλήλους σας και τους συνεργάτες τις επιχείρησης σας.

Corporate Hospitality/Hire

Η Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση μπορεί να διοργανώσει ειδικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και ευκαιρίες ψυχαγωγίας για τους σκοπούς δράσης σας, τις ανάγκες σας, το προσωπικό και τους πελάτες σας. Επιπλέον, μπορείτε να ενοικιάσετε συνεργαζόμενους χώρους και το δικό μας χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι για εταιρική χρήση, να δημιουργήσουμε βραδυές όπου η εταιρεία σας θα γνωρίσει από κοντά νέους δημιουργούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελληνικής σκηνής και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις αποκλειστικές μας εκδηλώσεις, parties, Galas και VIP events.

Brand Partnerships

Δημιουργούμε ειδικά πακέτα συνεργασιών για επιχειρήσεις, οργανισμούς και εταιρείες, προβάλλοντας και προωθώντας την εταιρική σας ταυτότητα και τα προϊόντα σας. Η συνεργασία μαζί μας μπορεί να συμπεριλάβει:

 • Brand building
 • PR και επικοινωνιακές ενέργειες
 • Προωθητικές ενέργειες/ τοποθετήσεις προϊόντων
 • Παροχή δεδομένων για το ευρύ κοινό μας
 • Χορηγική συνέργεια στον μόνιμο χώρο της Εταιρείας Πολιτισμού Σύνθεσης «Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης»

Ο νέος επιτυχημένος χώρος Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι, αποτελεί την μόνιμη προέκταση του Athens Fringe Network, με λειτουργία όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στο χώρο αυτό διοργανώνουμε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις της ίδιας φιλοσοφίας με το Fringe, προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του ίδιου ανήσυχου κοινού.

Η συνεργασία με το Athens Fringe Network / Live μπορεί να επεκταθεί σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία, συμπεριλαμβάνοντας το πρόγραμμα και τις δράσεις μας στο Βρυσάκι (http://vryssaki.gr/) μέσω Branding Χώρου, Branding Επικοινωνιακού Υλικού, Branded BTL Ενέργειες, Χρήση Χώρου για εταιρικές εκδηλώσεις κα.

 •  Ad Hoc – Customized Πακέτα

Sponsorships

Το Athens Fringe Network παρέχει την δυνατότητα άμεσης επαφής με το κοινό μέσω ειδικά μελετημένων ανταλλαγμάτων, τα οποία θα συμβάλλουν στην επίτευξη του επιχειρηματικού σκοπού του χoρηγού με συγκεκριμένα χορηγικά οφέλη όπως: i) Στοχευμένο αγοραστικό κοινό, ii) Καλλιέργεια και ζωογόνηση των εταιρικών αξιών μέσω του πολιτισμού, iii) Θετικό συσχετισμό με τις Τέχνες – ενίσχυση του brand, iv) Προσέλκυση θετικής προβολής σε ΜΜΕ (πανελλήνιας εμβέλειας, έντυπων και ηλεκτρονικών, v) Εκπλήρωση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, vi) Άσκηση επιρροής σε κέντρα λήψης αποφάσεων. Οι χορηγικές προτάσεις μας αφορούν όλα τα Athens Fringe Lives που διοργανώνονται στα πλαίσια του Athens Fringe Network κατά τη διάρκεια του χρόνου, όλες τις μεμονωμένες δράσεις της Εταιρείας Πολιτισμού Σύνθεση που στηρίζουν την αποστολή και τους σκοπούς του δικτύου και τις ανεξάρτητες δημιουργικές πρωτοβουλίες των μελών μας. Τα χορηγικά ανταλλάγματα που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:

 • Ονοματοδοσία Live/ Εκδήλωσης/ Δράσης/ Προγράμματος
 • Αποκλειστικότητα σε προϊοντικές κατηγορίες
 • Branding Χώρων
 • Branding Επικοινωνιακού Υλικού
 • Branding Καλλιτεχνικού Προγράμματος
 • Branding BTL ενέργειας
 • Product Placement και Προωθητικές Ενέργειες
 • Ad Hoc – Customized Πακέτα

6. Ιδιωτικές Πρωτοβουλίες

Το Athens Fringe Network συγκεντρώνει χρήματα για μεμονωμένα projects/δράσεις/εκδηλώσεις και προγράμματα των μελών του υπό τη μορφή της δωρεάς. Μπορείτε να συνεισφέρετε στην ένταση που δύναστε, ώστε να υλοποιηθούν όλες οι ιδέες των μελών μας και να επωφεληθείτε τα προνόμια των παραγωγών/χορηγών όπως:

 • αναφορές και προσωπικές ευχαριστίες σε όλα τα online μέσα, τα προγράμματα και τις έντυπες εκδόσεις που παράγονται από την Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση
 • προσκλήσεις σε πρεμιέρες και εγκαίνια
 • δελτία ενημέρωσης για την πρόοδο υλοποίησης του έργου
 • δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τους καλλιτέχνες και την ομάδα παραγωγής του εκάστοτε project
 • δυνατότητα να παρακολουθήσετε πρόβες, διαλέξεις, ειδικές εκδηλώσεις και περιηγήσεις στα παρασκήνια για το project το οποίο έχετε προσφέρει χρήματα
 • προσκλήσεις σε συναντήσεις – events πριν και μετά την παρουσίαση των εκδηλώσεων, σε ειδικές εκδηλώσεις, θεματικές βραδυές, Galas, καλλιτεχνικά δείπνα, αποκλειστικά parties και VIP events
 • να δώσετε συνεντεύξεις ως χορηγοί/ παραγωγείς
 • δυνατότητα κράτησης των θέσεων που επιθυμείτε, πρόσκλησης των αγαπημένων σας προσώπων δωρεάν
 • παροχή merchandising υλικού σχετικού με το συγκεκριμένο project

Support a Production/ Action/ Education Programme

Υποστήριξη για την παραγωγή παράστασης, δράσης, καλλιτεχνικού έργου, εκπαιδευτικού προγράμματος, συνεδρίου, σεμιναρίου, εκδήλωσης κα

Support an Artist

Υποστήριξη καλλιτέχνη στην παραγωγική του προσπάθεια, στην εκπαίδευση του, στην προώθηση του έργου του

Support a Residence/ Tour

Υποστήριξη για την μετακίνηση, τη διαμονή και τη δραστηριότητα κάποιου μέλους μας για την παρουσίαση και προώθηση του έργου του εντός και εκτός Ελλάδας, είτε για την περιοδεία ενός έργου μιας ομάδας/ καλλιτέχνη σε διάφορες χώρες του κόσμου

Support an Artwork/ Role

Υποστήριξη για τη δημιουργία και παραγωγή ενός συγκεκριμένου έργου τέχνης ή ρόλου της αρεσκείας σας από ένα καλλιτέχνη/ ομάδα του Athens Fringe Network που επιθυμείτε να αναλάβει την πραγματοποίηση του